Видалити публікацію?
Veil
2023-06-28 21:48:29
Новини, Особисте
9
6
248
Коментарі
Упорядкувати
  • За популярністю
  • Спочатку нові
  • По порядку
Показати всі коментарі (6)
Veil
Дякую за теплі слова) Я теж асоціальна зазвичай і постійно про це жаліюсь, хоча мені і не спокійно залишатися наодинці з собою коли я не займаюся творчістю, я все одно не намагаюсь бути у соціумі. Варто попрацювати над думками, бо я постійно думаю про погане, що мене не приймуть, і що все може зайти надто далеко і що я покажу себе з поганої сторони... Треба розслабитись і бути собою. Якщо вам комфортно не спілкуватися, то це добре, але якщо ні, то слід щось робити)
Veil
За досвідом знаю, що кохання навіяне ілюзіями добре сприяє поезії, проте не психіці) Я рада, що закохувалась, адже через це змогла розкритися у поезії. Зараз я вже не знаю, чи зможу щось написати, бо не відчуваю, що мої почуття до людини, в яку я була хворобливо закохана живі. Може ще так, а може ні. Може для поезії зможу їх ще знайти. Але закохуватися знов ілюзорно й болюче тільки щоб писати вірші я не дуже хочу)
Veil
Я думаю така закоханість потрібна більше нам для творчості. Реальних стосунків я все одно не хочу, я це розумію. Усвідомлюю, що зі своїм станом на сьогодні я не в змозі потрапити у здорові стосунки. Тому хочу попрацювати над собою та своїми думками. Смішно тільки, що на мій стан частково вплинули мої почуття, які потім я використовувала для віршів. Але воно було потрібно, щоб зрозуміти як воно і чого я точно не хочу)