Видалити публікацію?
Тобі
Думки вголос, Особисте
4
3
94
Коментарі
Lelyana_ art
Читавши цей текст, я згадала про те, що ми дружимо вже майже 7 😳 (7, Карл) років. І задумалась, що це все завдяки тому, що наша дружба - подарунок долі, який не можна проміняти на щось менше. Ти мені вселила величезну надію, жертвою завтрашнього практичного з літератури (😂), і це настільки цінно для мене 😘. Після дистанційки - зустрінемось 😍. А от писати тут варто, бо ти зможеш дати людям якісь нові знання. Пиши про цікаві методи навчання дітей, якісь смішні історії вчителів, публікуй наші університетські набутки (привіт Насті Грінченко), якщо хочеш - пиши вірші (я знаю, що ти можеш). Пиши, публікуй, не падай духом, я поряд, все буде добре. Обіймашкаю 😻.
Відповісти
2020-09-23 18:36:15
2
Анастасія Заматевська
@Lelyana_ art у мене скільки ідей з'явилося, яка там полеміка між Вороним та Франком, тут же цікавіше🤣🤣, мені взагалі такі додатки не можна і показувати, бо дуже хочеться забити на інші справи🤷‍♀️🤦‍♀️🤣
Відповісти
2020-09-23 18:40:49
1
Lelyana_ art
@Анастасія Заматевська Так, тепер ти мене зрозуміла, що я дуже люблю цю платформу, бо я людина-творчість і, саме тут, я можу розкритися по-іншому 😇. Полеміка між Франком і Вороним - це теж тема дня, я коли занурилась туди, то стало цікаво, як протистоять один одному романтик і модерніст і як Франко своїм авторитетом, намагався подавити Вороного, але він майстерно відповів Франку, поставивши все на свої місця (ох, вже ця укр літ😂). Як буде час, то публікуй, чекаю на тебе тут 😊.
Відповісти
2020-09-23 18:48:44
1