Pilat Iuliana
@pilat
Блог Все
Новости, Интересное
3
36
Стихи Все
Noaptea
Strașnică mireasă Cu perlute albe Neagră singuratică Iar pe frunte dalbe Luna rotunjita Lumina înăbușită Cu multe cuvinte Doar ce ti vine -minte Cu piciorul calcă Peste lacul negru În rochiță albă Ca un simplu ,sacru Sacru un cuvint Rostit doar in gînd Si făcut pe plac Cînd in voce e cîntat Ea sfîntă craiasa Mereu visătoare Plină de iubire Si chiar de amor
5
0
108
Mai lasă.......
Mai lasă-mă,odată. Să merg prin roua rece, Pân înghețul o sa cadă Și soarele -o sa plece. Mai lasă încă odată, Crizantema in floare. Că, nu găsești in lumea toată Aceasta mîndră floare Iar când ninsoarea va veni Trandafirul înflorit să-l lași Ca in fiecare zi Să simt mirosul dimineții Mai lasă-mă o zi Să fiu asa cum sunt, Tînără și vestită Poate mai lăsa mai mult . De ce pleacă timpul, Si lasă vieți pierdute . În lumina gîndul Si inimi frînte multe.
3
0
63
Dragostea
Stelele,pe cer Ard în depărtare, Luna,cea albastră, Departindu-și zarea. Ochii tăi,ca marea, Ce au răsărit, Din albastr de ceruri, Care mi-a zîmbit, Nopți,de primăvară, Viață, de amar, Nu lasă pe nimeni, Să despartă iar, Să despartă, ceia, Ce sa întîlnit, Ca sa fie veșnic Veșnic,fericit Să înece luna, Într-un alb negrui, Ceia ce no fi Dat in gînd oricui, Suflete pereche Stele călătoare Darnici stau de veghe Mici călăuzitoare Doarme lacul negru Dorm si păsărele Care sunt plăpânde,ca..... Zilele mele Doar noi ca nebunii Stăm cu luna plină Așteptînd ca soarele Peste noi sa vină Să ne ardă zîmbetul Să despartă suflete, Să mai stea si cîntul Ca si lacul limpede O...tu bade vino, Vino amîndoi Să aprindem vise Sa culegem flori. Ca noaptea sfioasă Să cuprindă aripi, Aripi de matasa Mîndră si frumoasă Ca sa zboare viata Repede ca vîntul Si sa vina dragostea Să nu plece gîndul.
4
0
127