Видалити публікацію?
Семіраміс
2021-04-27 20:28:18
давайте не скупитись на слова
Новини, Думки вголос
40
58
76744
Коментарі
Упорядкувати
  • За популярністю
  • Спочатку нові
  • По порядку
Показати всі коментарі (58)
Семіраміс
@Десять Завзятих Пальців так, Ви праві. І, гадаю, статистики ніколи не виключать цей відсоток "читачів-привидів". Але все ж також дуже сподіваюся, що комусь мій пост відкриє очі. Ця платформа якраз те місце, де не потрібно сидіти в тіні, тут всі початківці і точно не очікують цілі листи з розгорнутою об'єктивною думкою на все, як би цього не хотілось. "Читачам-привидам" важливо знати, що навіть звичайне "клас!" може послугувати, як добряча мотивація. Тож дякую, що погоджуєтесь з вище написаним
Генрі крадієць сенсу
Не засуджую хто проходить мимо без коментара. Такі часи. Я можу зрозуміти людей. Але якщо в мене є можливість і час - я звісно залишу відгук, прочитавши книгу - саме прочитавши. Тому що - що кумедно - я майже не чита суржбук книги. Багато з жанрвв не являються моїми улюбленими - я не зможу конструктивний дати відгук про книгу і письменника, якщо я не люблю підліткове фентезі, чи жахи, шкільні історії пби що. Це не вина суржбук авторів - я і в реальності прискіпливий до книг, перебираю харчами. Бо в нашому світі забагато цікавого, я хочу витрачати свій час розумно - саме на те, що мені буде до вподоби і мене чомусь самого навчить. Ситаючи книгу, що мені не цікава чи не подобається - це зрада самому себе. Тому - я залишаю відгуки до книг, котри я реально прочитав і від котрих я реально получив насолоду та познання. Просто в мене така система читання - не більше не меньше.
Марина
Саме розуміння, що тема й наші думки цікаві дають бажання розвиватись й самовиражатись. А цінні зауваження є тими точками до зросту на нашому творчому шляху. Саме цим цінні коментарі розумінням, що є куди і для кого розвиватись далі, що незважаючи на форму наші думки цікаві.