Irine Muse
@Muse_of_dream
Повертаю себе собі, розкриваю свій творчий поклик душі та вчуся писати
Блог користувача
Кого читати?
Неочікуване
Думки вголос, Новини, Особисте
5
338
Хто такий Він?
Думки вголос, Питання
6
7
257
Показати всі коментарі (7)
Irine Muse
Слушна ідея! Дякую! Спробую продовжувати таким чином) Хоча в планах було десь уточнити, бо так задумала історію. Та тепер ще подумаю. Дякую!
Марі КА
думаю,він частково складається зі значимих для неї образів. в основі, мабуть, дідусь. глибока довіра й любов в дитинстві і можливий конфлікт в юнацькі роки. з часом додалися ще тіні колишніх. та по суті, це її власне ставлення до себе, її сумніви й переживання
Irine Muse
@Марі КА Дякую за ваші судження! Мені це дуже допоможе продовжити та створити таки розповідь чи книгу.
Нічні роздуми
Думки вголос, Особисте
7
1
333
Н Ф
Жити з собою в мирі - напевно те, чого прагне більшість.
Відповісти
2023-04-01 06:33:44
2
А вам знайомо ...
Думки вголос, Особисте, Питання
6
1
239
Марго Форевер
так і в мене з мамою так вийшло, що вона "сита мною по горло"
Відповісти
2023-03-24 18:22:59
1
*** Життя мене на***ло ***
Думки вголос, Питання, Цитати
5
4
295
Показати всі коментарі (4)
Сніжана Ворон
Розумію вас. Постійна думка про смерть заставила мене по іншому відноситися до свого життя: прикладати зусилля, щоб робити те, що подобається. Знайомитись, простіше відноситься до своїх почуттів, тобто перестати їх так накопичувати і перетворювати на вулкан. Зменшити сварки, або просто старатися все відразу обговорювати. Мені раніше не сильно хвилювали слова інших людей, які хочуть мене образити, т зараз я ігнорую їх. Не хочу витрачати час на таку безглуздість, я можу її осмислити, але тепер не приймаю ніяк
Відповісти
2023-03-22 20:45:23
2
Сніжана Ворон
хах, це мої думки в 3 ночі ще до війни
Відповісти
2023-03-22 20:46:27
2
Irine Muse
Я не на чужині, не змогла виїхати, щось зупинило, ніби я потрібна тут. Просто не в своєму місті поки що. В нас "шумно", а я лікую депресію та зайві нерви нідочого. Так, про мови згодна!!! Не дуже з англійською, але почали дивится фільми/серіали в оригіналі - зовсім інші емоції, сенси та інше.
Думки вголос
Думки вголос, Різне
4
174
Другий день весни та нескінченний лютий
Думки вголос, Питання
3
2
310
Merlin911
Можливо відчував синдром самозванця якщо це можна зарахувати , коли здавали ЄВІ і я зумів набрати прохідний бал, а деякі мої одногрупники які значно краще вчилися за мене не змогли набрати прохідний бал. Я відчував, що це не справедливо по відношенню до тих хто приклав більше зусиль і більше заслуговували ніж я , але їм не вдалося, а мені вдалося. Деякі мої одногрупники та однокурсники мабуть думали, як цей недолугий (тупий) студент зміг взагалі здати. Однак мене це не дуже довго турбувало, я вважав, що мені просто пощастило і старався не зациклюватись на цьому. Не хвилюйтеся з приводу творів тут як мені здається дуже доброзичлива спільнота тому ніхто не буде ображати вас за тексти, адже розуміють як це важко і що людина душу вкладає в цю справу. Особисто я завжди писав для себе, щоб розслабитись і відпочити та не думав, що колись щось покажу на загал, іноді показував братові написане і він завжди казав, що воно таке собі, посереднє, банальне і тому подібне. Якось мені не було чим зайнятися і я вирішив трохи відредагувати своє оповідання та і опублікувати тут, подумав хай краще буде тут ніж у ворді пилом припадає, а раптом комусь сподобається. До речі не турбуйтеся, що на вас тиснуть читачі цих дописів, що б ви по швидше виставили свою книгу, просто пишіть у своє задоволення і публікуйте свою книгу тоді коли вважатимете за потрібне. Успіхів у письменницькій справі!
Відповісти
2023-03-02 15:19:57
1
Irine Muse
@Merlin911 Щиро дякую за теплі слова! Підтримка це мега важливо! Того і сумнівалася та кидала, що підтримки і розумуння нащо пишу мало. Я поки і не публікую, як книгу, бо не готово нічого) Є ідея, є терапевтичний щоденник, є вправи та д/з. І так як проходжу навчання з письма, то хочеться розуміти, в якому напрямку рухатись та чи робити це частиною життя, прфесійно творити тексти (не обов'язково книги)
Відповісти
2023-03-02 18:23:41
1
Подія, що зробила мене тим ким я є
Думки вголос, Особисте
3
84
Hello, World!
Думки вголос, Особисте
2
80