Лідія Юртаєва
@lidiya_yurtaeva
Блог користувача
Кого читати?
Коли поринаєш у спогади, і знаходиш серед них частку тепла
Особисте, Думки вголос
3
1
71
Лідія Юртаєва
Ооо, так приємно, і зворушливо, що ти вдячна за цей блог, та ще й називаєш його прекрасним, 😊😊😊 Я у відповідь на "дякую", скажу будь-ласка! О, це чудово, що ти любиш погоду у будь-якому прояві. Бо, я інколи потерпаю, коли нерайдужність погоди впливає на мій емоційний стан у негативному ключі..
Я не навиджу припускатися помилок
Думки вголос, Особисте
2
9
100
Показати всі коментарі (9)
Олег Шемчук (ОЛШ)
@Лідія Юртаєва Впораєшся, Лідіє, слід лише спробувати 😉
Відповісти
2022-02-06 14:49:16
1
Лідія Юртаєва
Мене також дратують люди, які вважають себе неспроможними для помилок, вони постійно повторюють, що просто слідкують правилам, все роблять правильно, і будь-який вибір, котрий зроблять, він також правльний. А ти, як невдаха коло них. Але насправді мені дуже шкода таких людей. А ще більше шкода, коли у таких дітей народжуються діти, котрі повинні слідувати їх ідеальним правилам. Тому я підтримую твою точку зору нарахунок суб'єктів, котрі вважають, що не помиляються. Ох, стосовно банально-дієслівних рим, і людей, котрі вважають себе поетами з великої літери, якщо вміють римувати: любов-знов, очі-ночі, хмари-чари, і т.д.. Розумію! Бо неодноразово зустрічала таких. Тому сама ж, коли вже й пишу римований вірш, то розумію, що краще витратити час на пошук якісних хороших небанальних рим, ніж писати абищо заради того, щоб просто заявити про себе.
Лідія Юртаєва
@Олег Шемчук (ОЛШ) Дякую тобі за слова підтримки!😊 Я задумаюсь над спробами, можливо колись, щось із моєї писменницької нивочки, та й проросте)
Відповісти
2022-02-06 15:00:12
1
Діалог пари, що мріють про майбутнє
Думки вголос
2
2
53
Олег Шемчук (ОЛШ)
Затишний діалог)
Відповісти
2022-02-06 02:29:45
1
Лідія Юртаєва
Коли враз припорошило
Думки вголос
4
72
Думки вголос
1
85